ESPAI JOVE

Programació d'activitats de l'Espai Jove 2024

INSCRIPCIONS: 

Per inscriure's als cursos cal omplir el formulari d'inscripció i enviar-lo al correu dinamitzadorx.gelida@gmail.com o presencialment al CC de l'Escorxador.

ESPAI JOVE 2024

 • Espai KURES 12 a 16 anys. Divendres 12, 19 i 26 de gener, 2, 9 i 23 de febrer, 1 i 15 de març de 16.15 a 17.30 h. Ona Maya, dinamitzadora, psicòloga i sexòloga de l’Espai Jove.
 • ESPAI KURES +18. Divendres 12 i 26 de gener, 2 i 23 de febrer i 8 de març de 19 a 20.30 h. Ona Maya, dinamitzadora, psicòloga i sexòloga de l’Espai Jove.
 • RRRENOVA: Taller de reciclatge de roba a través de la costura i el disseny bàsics. Dimecres 17, 24 i 31 de gener, 7, 21 i 28 de febrer i 6, 13 i 20 de març de 19 a 20 h. Nina Cintas, dissenyadora i artesana de @ruda.hand.made
 • CREA! Taller d’expressió artística i creativitat. Dijous 18 i 25 de gener, 1, 8, 22 i 29 de febrer, 7, 14 i 21 de març de 18.30 a 20 h. Núria Ortuño artista, professora i artterapeuta @nuria.ortuno
 • Taller de cuina d’aprofitament, fàcil i deliciosa. Divendres 19 de gener de 18 a 20 h. Berta Garriga d'@arrelsvoladores
 • Sortida etnobotànica + taller de plantes medicinals. Divendres 9 de febrer 18 a 20.30 h. Berta Garriga d'@arrelsvoladores
 • Taller trencant les regles (menstruació en positiu i alimentació del cicle). Divendres 1 de març de 18 a 20 h. Berta Garriga d'@arrelsvoladores i Agnès Font d'@artemeia_
 • Sortida etnobotànica + taller de cuina silvestre. Divendres 15 de març de 18 a 20.30 h. Berta Garriga d’@arrelsvoladores

L’Espai Jove és un servei dedicat a la joventut de Gelida. Un lloc de reunió, lleure, suport emocional, creativitat, diversió, formació, construcció d’iniciatives i creació de comunitat.

Els serveis que s’ofereixen es divideixen en tres grans blocs:

Matins i tardes obertes 

El centre cívic estarà obert per a totes les persones joves a qui de gust passar l’estona i gaudir de jocs de taula, futbolí, ping-pong... O que simplement vulguin aprofitar estar en un lloc fresc amb aire condicionat, pufs i Wi-Fi, ja sigui tant en companyia com pel seu compte.
Els horaris per aquest estiu són els següents:

 • Dimecres de 16h a 19h
 • Dijous de 10h a 14h
 • Divendres de 16h a 19h

També es poden reservar espais per a grups.

 

Activitats en grup

Tallers, lleure, formació i espais de creativitat on els i les joves disposen de propostes variades que combinen l'oci amb el desenvolupament personal.

Tant els diferents tallers com les activitats que s’ofereixen s’aniran publicant al compte d’Instagram @espaijovegelida.

Us podeu inscriure a través del formulari a l'enllaç de la bio d’Instagram o trucant-nos al 937063140.

 

Acompanyament emocional individual

Sessions individuals i personalitzades per a donar assessorament i suport a la gestió emocional, les relacions personals, les dificultats del dia a dia i el projecte de vida de cada persona. Un lloc d’escolta activa totalment confidencial proporcionat per una psicòloga i sexòloga. Tenir en compte que aquest servei no és un espai de teràpia psicològica clínica.

Els horaris d’atenció per aquest estiu són els següents:

 • Dilluns de 16h a 18h
 • Dimarts de 9h a 12h
 • Divendres de 11h a 14h

Podeu demanar hora a través de Whatsapp al número 687 87 43 72. O trucar-nos al 937063140.

Ens trobareu al Centre Cívic de l’Escorxador. Si no us contestem immediatament a través de Whatsapp o del telèfon, us donarem resposta en un màxim de 24 hores.

Divendres de cinema

Programació de la tarda de cinema pel mes d'agost:

 • Divendres 4 d'agost a les 16.30 h - CC Escorxador

Lady Bird (94 minuts)

Sinopsis: Christine, es fa dir "Lady Bird", és una adolescent de Sacramento (Califòrnia) en el seu últim any d'institut. La jove, amb inclinacions artístiques i que somia amb viure en la costa est d’Estats Units, tracta de trobar el seu propi camí i definir-se fora de l'ombra protectora de la seva mare.

 

 • Divendres 11 d'agost a les 16.30 h - CC Escorxador

El viaje de Chihiro (125 minuts)

Sinopsis: Chihiro és una nena de deu anys que viatja amb cotxe amb els seus pares. Després de travessar un túnel, arriben a un món fantàstic, en el qual no hi ha lloc per als éssers humans, només per als déus de primera i segona classe. Quan descobreix que els seus pares han estat convertits en porcs, Chihiro se sent molt sola i espantada però no li queda una altra opció que seguir endavant amb l'aventura que té enfront d'ella.

 

 • Divendres 18 d'agost a les 16.30 h - CC Escorxador

La llamada (108 minuts)

Sinopsis: La Maria i la Susana són dues noies de 17 anys que adoren la festa, però passen l'estiu en un campament de monges anomenat La Brújula situat a Segòvia, en un lloc aïllat i tranquil en contacte amb la natura. El seu afany per la festa i la música les empeny a sortir d'amagat a les nits, a la recerca de discoteques als pobles pròxims, intentant sempre que sor Bernarda i sor Milagros no les descobreixin. Una nit d'escapada, la Maria té una visió divina en la qual Déu se li apareix, i és que, pel que sembla, a Déu li encanta Whitney Houston. 

 

 • Divendres 25 d'agost a les 16.30 h - CC Escorxador

Caída en picado (capítol de Black Mirror) (63 minuts)

Sinopsis: En un univers alternatiu, la societat s'ha adaptat a la tecnologia fins al punt en que tothom valora les seves interaccions amb la resta de persones a través d'una aplicació que, mitjançant l'ús d'una puntuació d’una a cinc estrelles, elabora un rànquing públic que determina l'estatus social. Lacie Pound, amb una qualificació global de 4’2, busca elevar la seva qualificació fins a  4’5 amb la finalitat d'obtenir un descompte per a adquirir un apartament. A partir d'aquí, comença a haver de fer malabarismes socials per a escalar en la piràmide social.

 

Divendres 1

Persépolis (95 minuts)

Sinopsis: Narra la història d'una nena iraniana des de la revolució islàmica fins als nostres dies. Quan els fonamentalistes prenen el poder, forçant a les dones a portar vel i empresonant a milers de persones, i mentre té lloc la guerra entre l'Iraq i l'Iran, Marjane descobreix el punk, ABBA i Iron Maiden. Quan arriba a l'adolescència els seus pares l'envien a Europa, on coneix una altra cultura que res té a veure amb la del seu país. La protagonista s'adapta bé a la seva nova vida, però no suporta la solitud i torna amb la seva família, encara que això signifiqui posar-se el vel i sotmetre's a una societat tirànica.

 • n Presentem la nova Programació de l'Espai Jove 2024 08/01/2024

  Iniciem l'any amb una nova programació de l'Espai Jove amb una oferta variada i enriquidora. Una proposta pensada per a joves dels 12 als 30 anys.

 • d Nova Programació d'activitats de l'Espai Jove 03/10/2023

  Presentem la nova programació d'activitats de l'Espai Jove per aquest darrer trimestre de l'any. Una programació pensada per a joves dels 12 als 30 anys.

 • d ESPAI JOVE 25/07/2023

  L’Espai Jove és un servei dedicat a la joventut de Gelida entre els 12 i els 30 anys. Un lloc de reunió, lleure, suport emocional, creativitat, diversió, formació, construcció d’iniciatives i creació de comunitat.

Darrera actualització: 08.01.2024 | 11:14
Darrera actualització: 08.01.2024 | 11:14