ESPAI JOVE

Dimarts, 25 de juliol de 2023 a les 00:00

L’Espai Jove és un servei dedicat a la joventut de Gelida entre els 12 i els 30 anys. Un lloc de reunió, lleure, suport emocional, creativitat, diversió, formació, construcció d’iniciatives i creació de comunitat.

Els serveis que s’ofereixen es divideixen en tres grans blocs:

Matins i tardes obertes 

El centre cívic estarà obert per a totes les persones joves a qui de gust passar l’estona i gaudir de jocs de taula, futbolí, ping-pong... O que simplement vulguin aprofitar estar en un lloc fresc amb aire condicionat, pufs i Wi-Fi, ja sigui tant en companyia com pel seu compte.
Els horaris per aquest estiu són els següents:

  • Dimecres de 16h a 19h
  • Dijous de 10h a 14h
  • Divendres de 16h a 19h

També es poden reservar espais per a grups.

 

Activitats en grup

Tallers, lleure, formació i espais de creativitat on els i les joves disposen de propostes variades que combinen l'oci amb el desenvolupament personal.

Tant els diferents tallers com les activitats que s’ofereixen s’aniran publicant al compte d’Instagram @espaijovegelida.

Us podeu inscriure a través del formulari a l'enllaç de la bio d’Instagram o trucant-nos al 937063140.

 

Acompanyament emocional individual

Sessions individuals i personalitzades per a donar assessorament i suport a la gestió emocional, les relacions personals, les dificultats del dia a dia i el projecte de vida de cada persona. Un lloc d’escolta activa totalment confidencial proporcionat per una psicòloga i sexòloga. Tenir en compte que aquest servei no és un espai de teràpia psicològica clínica.

Els horaris d’atenció per aquest estiu són els següents:

  • Dilluns de 16h a 18h
  • Dimarts de 9h a 12h
  • Divendres de 11h a 14h

Podeu demanar hora a través de Whatsapp al número 687 87 43 72. O trucar-nos al 937063140.

Ens trobareu al Centre Cívic de l’Escorxador. Si no us contestem immediatament a través de Whatsapp o del telèfon, us donarem resposta en un màxim de 24 hores.

Darrera actualització: 02.08.2023 | 08:52