Activitats esportives

El Patronat Municipal d'Esports de Gelida programa un seguit d'activitats esportives per a totes totes les edats, per tal que adquireixin l’hàbit d’ocupar una part del seu temps de lleure fent una activitat físico-esportiva adequada a les seves possibilitats.

S’ofereixen activitats dirigides d’iniciació esportiva (psicomotricitat, preesport, gimnàstica, futbol, bàsquet i patinatge) adreçades a infants de 3 a 7 anys, entre els mesos de setembre a juny (les dates es concreten anualment).

També s’ofereixen activitats dirigides de tecnificació esportiva en diferents disciplines, per a infants i joves de 8 a 15 anys, entre els mesos de setembre a juny (les dates es concreten anualment). Així com activitats físiques orientades a joves i adults a partir de 16 anys, de setembre a juliol (les dates es concreten anualment).

El preu variarà segons activitat i tarifes vigents regulades per la Taxa per la prestació dels serveis de piscines i instal·lacions anàlogues, així com per l’ús de les instal·lacions esportives.

ESTIUVIU
Activitats d’estiu ludicoesportives, amb natació, per a nois i noies de 4 a 15 anys, de finals de juny a finals de juliol.
Cursets d’iniciació a la natació per a infants de 3 anys, en torns de dues setmanes, de finals de juny a finals de juliol.

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona.

Adreça:

Cal adreçar-se a les Oficines del Patronat Municipal d'Esports, al pavelló poliesportiu.

Darrera actualització: 26.09.2019 | 18:43