Participa i col·labora en el Programa Festa Major 2022 i en el disseny de la portada

Dimarts, 17 de de maig de 2022 a les 00:00

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha obert el termini per participar amb els escrits i el disseny de la Portada per al nou Programa de la Festa Major 2022, així com també, per a tots els comerços o empreses que hi vulguin col·laborar.

El Programa de Festa Major és una publicació amb una llarga trajectòria a Gelida, i per això molt arrelada a la tradició del nostre municipi, que a banda de servir de plataforma per anunciar, compartir i celebrar la Festa Major, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any gràcies a la valuosa aportació, en forma d’escrits, de particulars i entitats vinculades al poble. 

El TERMINI per presentar els escrits finalitza dilluns 20 de juny. No es garanteix la inclusió dels escrits, imatges o modificacions lliurats més enllà d’aquesta data.

Podeu trobar les bases al document adjunt o a l'enllaç: Bases presentació escrits PFM22

 

El disseny utilitzat per a la portada del Programa de Festa Major 2022 també es convertirà en cartell i imatge de la propera Festa Major del Municipi.

El TERMINI d’admissió de les propostes serà del dia del 25 de maig al 20 de juny (ambdós inclosos).

Podeu trobar les bases al document adjunt o a l'enllaç: Bases concurs disseny PFM22

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre el programa i les edicions anteriors: http://gelida.cat/actualitat/publicacions

Per qualsevol gestió o aclariment al respecte, podeu contactar amb l’àrea de cultura, per telèfon (93 779 00 58) o a través de l’adreça llibrefmgelida@gmail.com.

 

Per altra banda, un cop més el Programa de Festa Major està en període d'elaboració i, així mateix, la possibilitat d'inserir-hi un espai publicitari.

El pròxim 7 de juny és la data de tancament de termini per contractar la publicitat.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 13:03