Gelida viu una Diada de Sant Jordi molt especial amb totes les mesures

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:00

Teatre, un conte gegant, l’entrega del premi La Passera, l’anunci de la guanyadora del plat Santa Llúcia 2021 i els tradicionals punts de venda de roses i llibres van marcar la Diada.

Una Diada que es va viure, a diferència que l’any passat, a peu de carrer, amb diferents activitats organitzades i totes les mesures.

A primera hora del matí ja hi havia activitat, com a la plaça de la Vila que la regidoria de Cultura va fer entrega d’exemplars de llibres de la història local a alumnes de l’escola.

Durant tot el matí, la gent va gaudir de les parades de roses i llibres que els comerços del municipi havien posat en diferents punts, que acompanyades per un bon dia, es van omplir de curiosos i compradors.

A la tarda, va ser el torn de diferents activitats per amenitzar la Diada, per una banda des de la regidoria de Comerç i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual, es va organitzar una la pintada d’un conte gegant per diferents espais del centre urbà, a continuació, l’AMPA de la Llar del Montcauet al Parc de les Escoles Velles va organitzar la representació de l’obra “La llegenda de Sant Jordi” a càrrec del Grup Jove de les Escoles Gelida Teatre.

I finalment, per acabar la jornada, a la plaça de la Vila, es van realitzar les entregues dels premis La Passera, els premis literaris de narració breu impulsats per la biblioteca Jaume Vila i Pascual que enguany arribaven a la XX edició, i l’anunci de la guanyadora del disseny del plat de Santa Llúcia 2021, que enguany arriba a la Va edició.

La guanyadora del XXè premi La Passera va ser Andrea Comajuncosas pel seu relat “L’esqueix”.

Pel que fa a la guanyadora del Vè concurs del Plat de Santa Llúcia va ser Arlet Arranz, amb un accèssit per Greta Palomares.

Un acte per tancar la Diada de Sant Jordi amenitzada per alumnes de l’Escola Municipal de Música, Martina Pujol i Adela Ruiz, que van interpretar peces amb veu i piano, i Joan Martí, que va tocar diferents cançons amb la guitarra elèctrica.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 13:39