Es presenta el programa i els actes d’una Festa Major 2020 atípica

Dilluns, 10 d'agost de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Gelida presenta el Programa de la Festa Major de Gelida 2020 i una programació marcada per les restriccions i efectes de la Covid-19.

El passat 7 d’agost, a la Pista Jardí de la UCG, es presentava el Programa de la Festa Major de Gelida 2020 i es donaven a conèixer els actes programats per a celebrar les festes, que seran del 20 al 25 d'agost, marcades per les restriccions i mesures per fer front a la Covid19.

L'acte es va iniciar amb la intervenció de la regidora de Cultura, Montserrat Rovira, que va posar en relleu l'important valor que té el Programa de la Festa Major, un element únic i de gran qualitat que des de l’any 1927enceta la prèvia de les festesgelidenques, i que enguany, malgrat les circumstàncies no s’ha volgut deixar perdre i ha mantingut la seva essència amb tota la participació amb els escrits dels col·laboradors i les entitats, així com, tots els comerços i empreses que hi col·laboren per poder-lo dur a terme. La regidora va aprofitarl’acte per agrair a tothom que ho ha fet possible, així com es va donar a conèixer la portada i cartell de les festes, dissenyat per Emmanuel Marín.

Seguidament, Montserrat Julià, en representació del Consell de Redacció del Programa de la Festa Major, va explicar la tasca d’aquest òrgan i del recull de premsa a càrrec de l’Emissora Municipal de Ràdio Gelida.

Finalment, l’Alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop, va explicar quins actes s'han pogut mantenir en una Festa Major atípica, marcada per les mesures i recomanacions sanitàries per la Covid19, que ha mantingut tots aquells actes que permet la situació actual, malgrat que ha impedit fer la festa que volien i programar aquells actes que s’havien plantejat des de la Comissió de Festes, que s’encarrega de tirar endavant les propostes plantejades.

Darrera actualització: 17.09.2020 | 18:01