Roger Mas a Gelida de la mà del Barnasants

Dilluns, 1 de de febrer de 2021 a les 00:00

La Covid-19 no atura la cultura a Gelida i el Festival de la cançó d’autor Barnasants repeteix seu al municipi penedesenc per 7è any consecutiu.

Barnasants torna al Penedès, fent parada a Gelida, Vilafranca del Penedès, i Sant Llorenç d'Hortons on s’acolliran novament alguns dels concerts d’aquest festival, que enguany celebra la seva XXVI edició, agrupant grans noms de la cançó, de totes les generacions amb propostes especials i homenatges.

A Gelida es celebrarà el proper dissabte, 6 de febrer, el concert del Roger Mas amb el seu espectacle Sol, guitarra i veu,  que mesclarà la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden.  

Roger Mas ens ofereix sol un repertori per reinterpretar les seves cançons més emblemàtiques, amb musicacions de poetes per compartir temes d’amor i de guerra, de passat, present i futur, així com històries d’anhels i enyorances sobre fets reals i imaginaris.

El recital ens combinarà el repertori sol del cantautor solsoní amb la lectura de fragments del seu darrer poemari, El dolor de la bellesa editat per Empúries l’any 2017.

El concert serà el dissabte 6 de febrer a les 19 hores al Saló d’Espectacles de la UCG. Ja pots adquirir les entrades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gelida i a l’Àgora Vins i Copes. 

Amb aquestes propostes, el Festival de cançó Barnasants ens segueix estenent el seu projecte cultural arreu, generant projectes en xarxa, teixint complicitats i fomentant un veritable circuit pels artistes que acull a la programació.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 12:33