Preinscripció i matrícula a les Llars d'infants municipals

Les llars d’infants municipals són l’espai on els infants s’eduquen i entren en contacte amb altres nens i nenes. Compten amb el suport de personal professionalment preparat per dur a terme aquesta feina, en unes condicions materials i d’organització adequades a les seves necessitats i en estreta relació amb la família. A Gelida hi ha dues llars municipals, la Llar d’Infants Municipal Cérvol Blau i la Llar d’Infants Municipal Montcauet.

Quin cost té:

La preinscripció és gratuïta. El cost del servei varia segons les hores que l'infant fa ús del centre i està regulat per l'ordenança municipal reguladora de la Taxa per la prestació del servei municipal de Llar d'Infants.

Qui pot sol·licitar-ho:

Pares, mares o tutors dels infants d'edat compresa entre els 4 mesos i els 2 anys, en el període de preinscripcions (habitualment la primera quinzena de maig).

Adreça:

Oficina d'atenció al ciutadà (OAC)

Oficina d'atenció al ciutadà (OAC)

Plaça de la Vila, 12 - 08790 Gelida - Barcelona
Nom de contacte: JM
Telèfon:93 779 00 58
Adreça electrònica: gelida@diba.cat
Lloc web: www.gelida.cat
Horari:  
De dilluns a dijous de 8 a 14,30h. Divendres de 8 a 14h. Dijous de 16,30 a 19h mesos de setembre a juny. Mesos de juliol i agost dijous a la tarda tancat (Excepcionalment a causa de la COVID-19 només amb CITA PRÈVIA - Dijous tarda tancat)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 27.09.2019 | 09:20