Club de feina

Espai de consulta de recursos i eines per a cercar feina, per tal de realitzar una recerca autònoma però amb suport tècnic en cas necessari. També es recull informació sobre ofertes de feina, cursos de formació i reciclatge; a més de disposar de les noves tecnologies per a cercar feina. Què hi pots trobar? - Eines per a la recerca de feina (consulta d’ofertes i demandes, premsa especialitzada, models de currículums, internet). - Informació sobre el mercat de treball (tipus de contractació, llistat d’empreses, gremis i associacions empresarials). - Oferta formativa (formació reglada i no reglada, formació ocupacional, programes de garantia social, escoles taller, etc...)

Qui pot sol·licitar-ho:

Persones que tenen clar el seu objectiu laboral i coneixen les tècniques de recerca de feina, bé per haver participat en alguna acció del SOIL on han treballat el seu itinerari ocupacional, o bé per haver estat derivats directament des de l’entrevista ocupacional.

Adreça:

Espai jove del Centre d’Iniciatives Culturals. C/ Mossèn Jaume Via, 17. Horari: dijous matins de 10 a 14, sense visita concertada.

Darrera actualització: 16.01.2015 | 00:00