Bases de participació al concurs fotogràfic Gelidencs Viatgers i exposició col·lectiva

Dilluns, 5 de novembre de 2018

GELIDENCS VIATGERS: CONCURS DE FOTOGRAFIA i EXPOSICIÓ COL·LECTIVA

BASES CONCURS

Tema del concurs: fotografia de viatge. Qualsevol fotografia feta en qualsevol destinació que haguem visitat (propera o llunyana; un dia o molts).

La participació està oberta a totes les persones vinculades a Gelida que vulguin presentar una fotografia de les seves vacances o d’algun viatge. S’admetrà una única fotografia de cada participant.

Les fotografies s’han d’entregar muntades en cartolina molt rígida de tamany DINA3, en VERTICAL, sense inscripcions ni senyals al davant.

Al dors de la fotografia hi figurarà el títol de la fotografia, la localització (el grau de precisió -barri, ciutat, regió, país...- serà decisió de l’autor/a), el nom de qui la presenta, l’adreça postal i electrònica, i un telèfon de contacte.

Termini per entregar les fotografies: 27 de setembre. Les obres es poden entregar: a l’OAC de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o a la Biblioteca, de dimarts a divendres, de 16 a 20h, i dissabtes, de 10 a 13h.

S’exposaran la totalitat de les fotografies presentades en l’exposició que s’inaugurarà el dissabte 5 d’octubre, a les 12h, a l’Espai 1880, Antic Vestíbul de la Casa de la Vila.

Darrera actualització: 12.09.2019 | 10:12