Plans, campanyes i programes

 • Pla Educatiu de Gelida

  24/04/2015

  El Pla Educatiu del municipi de Gelida, GELIDAEDUCA, és el document de referència de l’acció política en matèria educativa dels propers anys. El treball ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona i té dues parts, una primera de diagnosi de la realitat socioeducativa al municipi i de catalogació de recursos educatius i una segona que desenvolupa les linies estratègiques i concreta el pla d’acció consensuat amb els diferents agents educatius que han participat en les diferents sessions de treball.

 • Pla d'igualtat

  24/02/2015

  Gelida té un Pla d’Igualtat, presentat a la població fa unes setmanes, que ens serveix de guia de treball. A més, disposem d’una comissió formada per experts en la matèria que es reuneix per tal de millorar els punts febles detectats en aquest pla. Treballem de la mà amb Mossos d’Esquadra, Policia Local, Serveis Socials, metges locals i tècnics especialitzats en el protocol de violència de gènere.

 • Educació: Pla d'Entorn de Gelida 2014 - 2015

  19/01/2015

  Iniciativa oberta i de cooperació educativa que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves, coordinant i dinamitzant l’acció educativa d’una zona més enllà de l’àmbit escolar.

 • Aparcaments a Gelida

  24/02/2014

  El nombre de vehicles que circulen per Gelida és cada vegada més nombrós, i en conseqüència, l'aparcament és una preocupació que cal intentar resoldre amb tots els mitjans que ens sigui possible.

Darrera actualització: 20.02.2015 | 10:52
Darrera actualització: 20.02.2015 | 10:52