Subvencions per al pagament del lloguer

Dimecres, 29 de de juny de 2022 a les 00:00

Fins al 15 de juliol de 2022 està obert el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria anual de subvencions de la Generalitat

Les subvencions estan destinades a pagar parcialment la renda del lloguer d'un habitatge o una habitació o la renda d’un contracte de cessió en ús.

L’import màxim de les rendes mensuals del lloguer o preu de cessió de l’habitatge no pot ser superior a 650 € i pot arribar als 900 € si es tracta de famílies nombroses, famílies monoparentals i unitats de convivència amb algun membre amb discapacitat legalment reconeguda i amb barem de mobilitat favorable. En el cas del lloguer d’habitació, la renda mensual no pot ser superior a 350 €.

Les subvencions es convoquen en règim concurrència pública competitiva; això vol dir que no cal fer la sol·licitud durant les primeres hores del termini de sol·licitud. L’import màxim de les subvencions és de 200 € mensuals; l’import mínim és de 20 € mensuals.

Trobareu tota la informació a: https://habitatge.gencat.cat/ca/ambits/convocatories-ajuts-habitatge/subvencions-pagament-lloguer/#bloc2

Darrera actualització: 29.06.2022 | 11:26