Novetats al servei de Deixalleria Municipal de Gelida: Introducció de la nova targeta magnètica

Dimecres, 24 de gener de 2024 a les 00:00

L'Ajuntament de Gelida anuncia una millora significativa en el servei de la Deixalleria Municipal: la introducció d'una nova targeta magnètica per als usuaris del servei. Aquesta iniciativa forma part del nostre compromís continu per millorar i facilitar els serveis municipals als nostres ciutadans.

Nova targeta per a la Deixalleria

A partir d'enguany, tots els contribuents de la taxa de residus domèstics o de residus comercials que vulguin fer ús de la deixalleria, disposaran d'una targeta magnètica. Aquesta targeta registrarà el nombre d'usos anuals, els quals permetran als usuaris obtenir la corresponent bonificació.

Procediment per a la sol·licitud

Els interessats en obtenir aquesta nova targeta poden sol·licitar-la i recollir-la directament a la Deixalleria Municipal. És important que les dades del sol·licitant coincideixin amb les del titular del rebut d'escombraries. En cas que les dades no coincideixin, serà necessari acreditar la relació mitjançant un document signat pel titular, on consti la referència cadastral de l'habitatge on es vol aplicar la bonificació.

Horaris i contacte de la Deixalleria Municipal

La Deixalleria Municipal està oberta en els següents horaris:

  • Matins: De dilluns a dissabte de 9.00 a 13.00 h
  • Tardes: Dilluns, dimecres i dissabtes d'octubre a maig de 16.00 a 19.00 h; de juny a setembre de 16.30 a 19.30 h.

Per a més informació, els ciutadans poden contactar amb la Deixalleria Municipal al telèfon 937790939.

Darrera actualització: 24.01.2024 | 19:50