Noves presentacions del Voluntariat per la llengua a Gelida

Dilluns, 26 de febrer de 2024 a les 00:00

El passat 14 de febrer també va tenir lloc la presentació d'una nova edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a Gelida, a l'Escorxador. En aquesta nova edició, de moment, hi haurà en funcionament 10 parelles lingüístiques, de les quals algunes continuen les converses de l'edició anterior i d'altres inicien l'experiència del VxL per primera vegada. La majoria de parelles lingüístiques faran les trobades presencialment, però una d'elles les continuarà fent de manera virtual.

A banda de les trobades de les parelles lingüístiques, el grup gelidenc té previst, com ja és habitual, organitzar activitats conjuntes, com ara trobades per fer jocs de taula, sortides culturals, etc. Les activitats de jocs de taula en català les dinamitza una voluntària d'aquest grup.

L'Ajuntament de Gelida és un organisme adherit al Voluntariat per la llengua i, gràcies a aquesta col·laboració, el programa és present al municipi des de l'any 2008, renovant edicions periòdicament i organitzant parelles lingüístiques entre voluntaris i aprenents de la població. Com a representant de l'Ajuntament va assistir a l'acte la tècnica d'Educació Cristina Mollà.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 13:36