Mantenir l'aigua de les piscines, una clau contra la sequera

Dijous, 9 d'octubre de 2008 a les 00:00
L'Ajuntament de Gelida demana als 301 propietaris de piscines del municipi que mantingui l'aigua en condicions per no haver de buidar-les

Gelida és un municipi que compta amb un important nombre de cases aïllades. Moltes d´elles, fins a 301, tenen piscina. Aquest és un dels factors importants a tenir en compte quan es parla de sequera i d´escassetat d´aigua.

Gelida ha passat dificultats en els últims anys. La situació es va agreujar amb l´entrada del 2008, que va portar a la necessitat d´importar part de l´aigua en cisternes, fins que finalment s´ha acabat la connexió amb la xarxa d´Aigües Ter-Llobregat el passat mes d´agost.

Per seguir mantenint la sensibilitat vers l´estalvi d´aigua, el Regidor de Serveis Municipals de l´Ajuntament de Gelida, Carles Arranz, envia aquesta setmana una carta als 301 propietaris de piscines per demanar-los que mantinguin l´aigua en bones condicions durant la resta de l´any, de manera que s´eviti el buidat de les piscines perquè a la primavera no s´hagin de reomplir altra vegada.

Amb aquesta mesura, el regidor espera “seguir comptant amb la implicació de tots i cadascun dels gelidencs i gelidenques, que ha estat fonamental per assolir l´objectiu d´estalvi d´aigua”. En la carta, el regidor agraeix l´esforç dut a terme per tothom durant el període de sequera.

 

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00