L’Ajuntament torna a engegar la campanya Regala Gelida per a les Festes de Nadal

Dissabte, 11 de desembre de 2021 a les 00:00

Des de la regidoria de comerç es torna a engegar als veïns i veïnes del municipi la campanya de Nadal en suport al comerç local, per fomentar la compra als comerços i serveis del municipi.

La regidoria de comerç inicia el dilluns 13 de desembre la campanya de Nadal sota el lema "REGALA GELIDA", la iniciativa, que torna aquest any, vol promoure el comerç local i incentivar la compra a Gelida.

Com la passada edició, la campanya es dirigeix directament a les consumidores i consumidors per a què apostin per fer les seves compres a Gelida, ajudant així al teixit comercial del municipi a estar ben viu i a seguir sent l’eix vertebrador del poble. En un comerç que ofereix una gran varietat de productes i serveis i transmetent el missatge que a Gelida es pot trobar tot allò que es necessita.

Aquesta campanya torna a tenir dues grans accions. Per una banda el GeliRal, un val de compra per valor de 5€, que s'està repartint a totes les cases de Gelida i que es podrà bescanviar amb una compra superior a 10€, entre el 13 de desembre i el 5 de gener, als comerços de Gelida. Els establiments on fer-lo servir tindran un distintiu per facilitar que se’ls identifiqui més senzillament on es pot consumir.

La segona acció que s'ha impulsat, és el sorteig de la Panera de Nadal, valorada en més de 2000 euros, que com a novetat aquest any es repartirà entre 3 persones guanyadores, és a dir, hi haurà un primer premi, un segon premi i un tercer premi.. L'objectiu és fomentar el consum a tots els establiments que hi han volgut participar. Els consumidors hauran de segellar en 5 establiments diferents, que hi col·laboren amb un producte en la panera, un tiquet per poder entrar en el sorteig. El període de la campanya és del 13 de desembre al 5 de gener. El sorteig es farà al vespre del mateix dia 5 de gener, coincidint amb la nit de reis.

Us adjuntem el llistat per a consultar els establiments on podeu bescanviar el GeliRal i on podeu aconseguir els segells per a participar en el sorteig de la panera.

El consum de proximitat dóna vida al nostre poble, Regala Gelida!

ESTABLIMENTS DE GELIDA QUE PARTICIPEN AL GELIRAL I A LA PANERA

Darrera actualització: 11.12.2021 | 11:13