L’Ajuntament de Gelida publica a la web el compliment del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2019-2023

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquesta setmana l’ajuntament ha fet public el PAM d’aquest mandat reponent al compromís de ser més transparents.

Amb la voluntat de complir el compromís de dotar de més transparència l’acció municipal del mandat 2019-2023, el consistori gelidencs ha compartit a través de la pàgina web la valoració de l’estat de compliment de cada un dels punts del Pla d’Acció Municipal, els quals es van acordar entre els tres grups polítics que conformen el govern municipal i que estaven inclosos en els programes electorals.

El document es val d’un sistema de senyalització per semàfors que facilita la identificació: vermell: per a les tasques que encara no s’han iniciat o estan en un punt molt iniciàtic; verd: per a les tasques que s’han assolit completament; o groc: tasques a mig executar, en procés.

De la informació, es desprèn que de les 85 accions que el consistori va comprometre en el PAM, 21 (24,70%) estan sense executar (vermell), 23 (27%) executades (verd) i 41 (48,2%) estan en procés.

L’equip de govern fa, per tant, una valoració molt positiva del desenvolupament de l’acció de govern a dia d’avui, i reiteren la voluntat que, al llarg dels propers dos anys, s’assoleixi el 100% del compromís.

Cal remarcar que, a banda d’aquests 85 ítems, el consistori ha fet un gran esforç per poder resoldre altres necessitats que s’han conegut en el moment d’assolir la responsabilitat de govern o que hem cregut oportú aportar a la ciutadania. En especial, aquí es vol fer esment a l’esforç per ajudar a tots els gelidencs i gelidenques en fer front a la pandèmia, minimitzant en tot el possible l’impacte de la covid-19.

Llegeix el Pla d'Acció Municipal de Gelida a l'enlla: PAM Gelida 2019-2023

Darrera actualització: 28.10.2021 | 19:14