L’Ajuntament de Gelida dona suport a les víctimes del terratrèmol al Kurdistan, Síria i Turquia

Divendres, 10 de febrer de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Gelida està treballant per col·laborar en la campanya adreçada a donar suport a les víctimes i a pal·liar els efectes que ha provocat aquest mes de febrer el sisme que ha afectat el Kurdistan, Síria i Turquia, amb suport  econòmic a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, del que en forma part.

D’aquesta manera, vol donar resposta a la crida per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada.

Per a poder fer aquesta aportació econòmica, l’alcaldessa i la regidora de Cooperació, han convocat el Consell de Cooperació el proper 21 de febrer per decidir quina aportació del pressupost municipal es destina a atenuar les dramàtiques afectacions que han sofert aquests països.

Tot i que les dades no són definitives, es calcula que s’han registrat més de 16.000 víctimes mortals, milers de ferits i nombrosos danys materials. Milers de persones s’han quedat sense llar a ple hivern, la zona pateix una epidèmia de còlera i les autoritats temen que el nombre de víctimes continuï augmentant, mentre van fent tasques de rescat.

Per altra banda, el consistori ha obert un número de compte corrent per a tots els gelidencs i gelidenques que es vulguin sumar a la crida i fer una aportació econòmica.

Per destinar fons a la campanya d'emergència, es poden fer arribar donacions tant públiques com privades al següent compte bancari:

Banc Santander: ES16 0030 4535 7100 0000 9271

Per tal que es destini al terratrèmol de Kurdistan, Síria i Turquia, cal incloure el concepte: Campanya 3829 - Terratrèmol.

Des de l’ajunatment volem agrair a tothom el suport amb les víctimes d’aquest terratrèmol.

Darrera actualització: 14.02.2023 | 14:15