L'Ajuntament busca voluntaris i voluntàries per col·laborar en la Volta i la reVolta Ciclista a Catalunya

Divendres, 10 de març de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament busca persones que s'encarreguin del control de les cruïlles i carrers per on correran els i les ciclistes que participen a la Volta i a la reVolta Ciclista de Catalunya. Les tasques es faran de forma coordinada amb la Policia Municipal

L’Ajuntament de Gelida busca voluntaris i voluntàries per col·laborar amb la Policia Municipal en el control de les cruïlles dels diferents carrers de Gelida per on passarà la Volta Ciclista a Catalunya i la reVolta Ciclista de Catalunya.

  • La Volta que passarà per Gelida el pròxim 25 de març, de les 16.00 a les 17.00 hores.
  • La reVolta que passarà per Gelida el pròxim 29 d'abril, de les 12.00 a les 13.00 hores.

Les persones interessades poden apuntar-se al formulari: Participa activament i fes-te voluntari/ària de la Volta i la reVolta Ciclista a Gelida i caldrà que assisteixin a una reunió organitzativa el mateix dia de la cursa, 30 minuts abans de l'inici.

L'Ajuntament gelidenc subratlla que, amb la Policia Local i juntament amb els organitzadors de les curses i els Mossos d'Esquadra, treballen per garantir la seguretat dels participants i per aconseguir que la Volta i la reVolta Ciclistes al seu pas per Gelida siguin un espectacle segur.

Darrera actualització: 10.03.2023 | 10:54