L'Ajuntament busca voluntaris i voluntàries per col·laborar en el pas del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament busca persones que s'encarreguin del control de les cruïlles dels carrers per on correran els ciclistes. Les tasques es faran de forma coordinada amb la Policia Municipal

L’Ajuntament de Gelida busca voluntaris i voluntàries per col·laborar amb la Policia Municipal en el control de les cruïlles dels diferents carrers de Gelida per on passarà l’etapa 6 de la 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, el pròxim 27 de març, de les 13.00 a les 15.00 hores. Les persones interessades poden apuntar-se al formulari: Participa activament i fes-te voluntari/ària de la Volta Ciclista a Gelida i caldrà que assisteixin a una reunió organitzativa el dijous 25 de març, en un dels dos horaris possibles, a les 12.00 h o a les 19.00 h.

La Volta Ciclista creuarà pel municipi per la carretera C-243b de Sant Sadurní a Martorell. El recorregut passarà per la urbanització de Martivell, el Barri del Puig i la Valenciana, Camí del Maset i Can Torrents. Tot seguit, els ciclistes recorreran els carrers d'Anselm Clavé, Pont de Sant Miquel, carrer del Sol, Vicenç Perelló i l’avinguda Corts Catalanes. La sortida de Gelida serà per la rotonda de l'Avinguda Catalunya amb carretera de Corbera i carrer Enric Prat de la Riba, fins a enllaçar novament amb la C-243b al terme municipal de Castellví de Rosanes.

Les regidories Governació i Esports ha remarcat que l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya a Gelida és "un aparador del municipi i un repte important, donat comporta una logística molt important en el control viari, però que amb el suport de tothom ho podrem fer possible".

Per premiar a tots els voluntaris i voluntàries l’Ajuntament de Gelida donarà una entrada gratuïta a la Piscina Municipal per a bescanviar durant els mesos d’estiu.

L'Ajuntament gelidenc subratlla que, amb la Policia Local i juntament amb els organitzadors de la cursa i els Mossos d'Esquadra, treballen per garantir la seguretat dels participants i per aconseguir que la Volta Ciclista al seu pas per Gelida sigui un espectacle segur.

Darrera actualització: 18.03.2021 | 14:02