Inici de les obres de millora de la mobilitat al carrer Circumval·lació de Gelida

Divendres, 22 de març de 2024

Informem sobre l’inici imminent de les obres de millora de la mobilitat al carrer Circumval·lació, just davant l’accés a l’Escola Montcau. Aquestes obres comencen demà dissabte 23 de març i tindran una duració aproximada de dues setmanes. Durant aquest període, es produiran diferents afectacions a al zona.

Les dates claus d’aquestes afectacions seran del 23 de març al 2 d’abril. S’ha triat aquesta franja temporal, aprofitant els dies festius i les vacances escolars de Setmana Santa, per minimitzar l’impacte sobre el funcionament habitual de l’escola i les llars d’infants.

Detalls de les afectacions:

  • Circulació viària: Del 23 de març fins a l’1 d’abril (ambdós inclosos) el carrer Circumval·lació quedarà tallat a la circulació en el tram comprès entre el carrer Pau Sunyol i el carrer Montcau.
  • Aparcament: Durant el mateix període, es prohibirà l’aparcament al Torrent de Sant Miquel en el tram comprès entre els carrers Montcau i l'Alt Penedès. Aquesta mesura busca facilitar la circulació dels vehicles desviats per aquesta zona.

Propostes alternatives d’aparcament: Del 23 de març fins a finalització de les obres no es podrà aparcar al Torrent de Sant Miquel en el tram compres entre carrer Montcau i el carrer Pau Sunyol. Una mesura per a facilitar la circulació de tota mena de vehicles desviats per aquest tram.

Entenem que les restriccions poden causar molèsties, per aquest motiu, s’intentarà accelerar al màxim l’execució de les obres per fer-les en el menor temps possible. Us demanem la vostra paciència i comprensió mentre treballem en aquestes millores.

Agraïm sincerament la vostra col·laboració i estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta que pugueu tenir respecte a aquestes obres.

L’Ajuntament de Gelida resta compromès amb la millora contínua de la infraestructura i serveis per al nostre municipi.

Darrera actualització: 23.03.2024 | 10:05