Estrena de la Programació Escènica 2023

Divendres, 3 de febrer de 2023 a les 00:00

Divendres passat a Gelida s’estrenava la nova edició de la Programació Escènica del municipi per aquest any amb l'espectacle de la Sandra Rossi.

Divendres passat a Gelida es presentava la Programació Escènica per a l'any 2023. L'actor Gelidenc Biel Duran acompanyat d'Adriana Pérez i Iñaki Salas de Les Escoles de Gelida Teatre, ens van mostrar tota la programació del 2023 amb un format dinàmic i divertit. A més, els protagonistes d’alguns actes van representar petites mostres de les seves propostes en viu, acompanyades d'una breu explicació, un vídeo d'acompanyament amb imatges i molt d'humor, un espectacle divertit que va donar a conèixer totes les propostes que ningú es pot perdre.

En l'acte també va intervenir la regidora de Cultura, Montserrat Rovira, que donava el tret de sortida a la nova edició de la Programació Escènica remarcant la tasca de tota la gent que forma part de l'àrea de cultura de l'Ajuntament i que hi col·labora estretament, persones que fan possible tirar endavant projectes com el que es presentava.

La programació s'inicia aquest dissabte 4 de febrer amb l'espectacle infantil "L'Endrapasomnis" de la Cia. Teatre al detall. Una història onírica i màgica que ens parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos. Descobreix la màgica història de La Bona Son!. L'espectacle serà a les 18.00h al Saló d’Espectacles UCG. El preu de l'entrada és gratuïta per a menors de 14 anys i de 5 € per a adults.

En total gairebé una vintena d'activitats, editades en aquest llibret, que inclouen concerts, teatre, música i arts escènics fins al mes de setembre, amb noms de primer nivell de les arts escèniques del país. Així com la promoció d'artistes locals, entitats i el consolidat Concert de Músics al Castell de Gelida a l'agost, així com informació d'interès del municipi.

Podeu consultar tota la programació escènica actualitzada a www.gelida.cat

Darrera actualització: 03.02.2023 | 11:41