El Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per al transport de persones amb mobilitat reduïda

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 00:00

El Servei de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoca ajuts per facilitar el transport adaptat de les persones majors de 18 anys, empadronades a la comarca, amb mobilitat reduïda, que no disposen de transport públic o que no poden utilitzar-lo per impediments de salut.

El servei de transport pot ser en vehicle propi o col·lectiu i ha de tenir com a finalitat accedir als centres de dia de serveis socials, centres ocupacionals i centres especials de treball.

Els ajuts poden ser sol·licitats directament per les persones interessades, pels seus familiars o pels ens locals, les associacions i les entitats encarregades d’organitzar o subvencionar el servei mitjançant el transport col·lectiu.

En cada cas, el Consell Comarcal assigna una quantitat a cada persona usuària per contribuir a finançar el cost del transport adaptat; l’import de l’ajut varia en funció del cost del transport i del nivell de renda de la persona beneficiària.

El termini per a la presentació de sol·licituds és l’1 d’octubre de 2021. Els ajuts es poden sol·licitar electrònicament des del portal de “Tràmits i gestions” del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (apartat “Benestar Social”) o presencialment amb cita prèvia.

Darrera actualització: 20.09.2021 | 12:40