Continuen actives les mesures per prevenció d'incendis

Dijous, 21 de juliol de 2022 a les 00:00

Es manté la restricció d'accés a zones forestals a tots els municipis afectats pel nivell 3 del Pla Alfa per risc d’incendi, com Gelida i tots els pobles de la rodalia. Eviteu situacions de risc i no accediu al bosc.

És per això, que malauradament, des de l'Ajuntament de Gelida hem decretat el tancament dels camins forestals públics d'accés al medi natural i demanem a tots els veïns i veïnes que evitin anar a la muntanya a fer-hi cap mena d'activitat, ni tan sols a passejar-hi.

Durant l'activació del nivell 3 del Pla Alfa també es restringeix l'accés a alguns massissos d'arreu de Catalunya per motius de seguretat i pot haver-hi controls d'accés a entorns forestals. Es demana que posposeu les sortides al bosc per quan les condicions millorin. 

Davant de la situació meteorològica amb alt risc d’incendi, es reitera una vegada més la necessitat d'extremar les precaucions en qualsevol entorn amb vegetació, fins i tot dins dels barris

Extremar les precaucions en qualsevol entorn amb vegetació, a menys de 500 metres de zona forestal i a menys de 50 metres de terrenys agrícoles, fins i tot dins dels barris.

▪️ En especial:

No llançar burilles de cigarreta

No fer foc ni barbacoes

No realitzar treballs amb maquinària que pugui generar guspires

No utilitzar bufadors, serres radials i similars

 No utilitzar cap mena de material pirotècnic

 

Més informació a la web de la Generalitat de Catalunya

 

Gràcies per la vostra col·laboració!

Darrera actualització: 21.07.2022 | 13:03