Ampliació d'horaris del BUSFUNI de Gelida per millorar la connexió amb l'estació de Rodalies de RENFE

Dijous, 11 d’abril de 2024

En resposta a les necessitats de mobilitat dels usuaris i usuàries de Gelida, l'Ajuntament ha aconseguit una ampliació del servei de transport públic BUSFUNI, facilitant una millor connexió entre el nucli urbà i l'estació de Rodalies de RENFE.

Després d'una revisió de les necessitats de transport a Gelida, s'ha decidit afegir dues noves expedicions del BUSFUNI de dilluns a divendres, que facilitaran el trasllat dels usuaris i usuàries que arriben amb els darrers trens de la nit a l'estació de Gelida. Les noves sortides, programades per a les 22.45 i les 23.15 h des de l'estació de RENFE de Gelida, per atendre la demanda dels viatgers que arriben amb els darrers trens de la nit.

Aquesta iniciativa respon a les peticions i reclamacions rebudes per part dels usuaris i usuàries de Gelida, i reafirma el compromís de l'Ajuntament amb la millora dels serveis de transport públic, garantint una opció per als gelidencs i gelidenques que depenen de la connexió amb el sistema de trens de Rodalies de RENFE.

Per a més informació sobre els nous horaris i altres detalls relacionats amb el servei de BUSFUNI cliqueu l’enllaç HORARIS BUSFUNI o poseu-vos en contacte amb l'oficina d'atenció ciutadana.

Darrera actualització: 11.04.2024 | 13:36