Oberta la convocatòria dels premis TREC de Batxillerat

Dilluns, 14 de de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Gelida, la Biblioteca Jaume Vila i Pascual i l'AMPA de l'Institut Gelida convoquen una nova edició dels premis als millor treballs de recerca de batxillerat. 

Amb aquest premis l’Ajuntament de Gelida, l'AMPA de l'Institut i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual pretenen potenciar l’interès dels alumnes de batxillerat per a la investigació, amb especial atenció a treballs l’objectiu dels quals tingui més relació amb Gelida i el seu entorn, sigui quin sigui l’àmbit disciplinari de la recerca.

Es poden presentar a aquesta convocatòria treballs de recerca de batxillerat corresponents al curs 2021-2022.

Categoria Gelida.

Aquesta categoria arriba a la novena convocatòria i està dotat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida. Hi poden participar tots els treballs que tractin sobre Gelida i per extensió el seu entorn. Està dirigit a alumnes de segon de batxillerat que hagin presentat el seu treball de recerca en qualsevol centre educatiu de Catalunya. S’estableix un únic premi de 400 euros.
 

Categoria Premi AMPA Institut Gelida.

Aquesta categoria arriba a la divuitena convocatòria i compta amb la dotació de l’AMPA de l’Institut Gelida. Està dirigit exclusivament a alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Gelida. Hi poden participar treballs en qualsevol àmbit. S’estableixen dos premis. Un premi dotat amb 300 euros (1r premi) i un altre amb 200 euros (2n premi). Un accèssit dotat amb 100 euros, si s’escau.

El termini de recepció dels treballs serà fins al divendres 25de febrer de 2022. L’Ajuntament de Gelida i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual organitzaran un acte públic el dia 23 d’abril de 2021, per tal que l’autor exposi, si vol, en públic el seu treball de recerca. Les bases del premi es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament, www.gelida.cat.

FES CLIC AQUÍ PER DESCARREGAR LES BASES DEL PREMI

POTS PRESENTAR ELS TREBALLS A L'ENLLAÇ: PRESENTACIÓ DE TREBALLS

Darrera actualització: 21.02.2022 | 10:06