TEATRE: Una dent sota el coixí

Diumenge, 22 de maig de 2022 de 12.00 h a 14.00 h

Teatre per a tota la família

Descripció:

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç.

Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí. La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que  s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta. Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

Destacat: Què passa quan ens cauen les dents de llet? Estem espantats? Potser ens fa il·lusió? On van aquestes dents? Diuen que si les posem a sota el coixí, “algú” se les emporta i les canvia per algun “regalet” agradable?

Fitxa artística:

Text: Cristina Clemente

Direcció: Arnau Nadal

Actrius/cantants: Meritxell Yanes i Elena Martinell

Coreografies i moviment: Roberto G Alonso

Música i espai sonor: Faló Garcia

Vestuari: Roberto G Alonso

Sastreria: Elena Fusellas

Escenografia: Paula Bosch

Disseny llums: Arnau Nadal

Disseny gràfic: Gerard Yanes

Fotografies: Jordi Renart

Producció executiva: Pocacosa Teatre

Distribució: PocaCosa Teatre

Quin cost té:

Menors 14 anys gratuït | 5 euros

Adreça:

El Casal (Saló d’espectacles UCG)

Darrera actualització: 13.05.2022 | 09:14