RECOLLIDA DE BROSSA AL RIU

Diumenge, 26 de març de 2023 de 10.30 h a 12.30 h

Guardeu-vos el proper diumenge 26 de març al matí per participar a la recollida de brossa a les rodalies de l'Anoia de la mà de naturalistes.

El riu és un ecosistema ric i clau alhora que és sensible i delicat. A més de totes les espècies que habiten a les seves rodalies, també hi ha molts animals que s'hi desplacen des de lluny per beure aigua. Per això, iniciatives com les vies blaves poden causar una forta distorsió a la fauna, que fuig de la presència humana. Malauradament, la riba es troba plena de deixalles que arrossega sovint des de més amunt i avall fins al mar.

Abans de començar de ple la primavera és encara un bon moment per poder retirar part d'aquestes deixalles sense causar massa perturbacions a l'ecosistema.

La intenció és dur a terme recollides periòdicament, però tenint clara una cosa: l'entorn no és una paperera que de tant en tant haguem de buidar. L'estat actual d'alguns dels entorns de Gelida ens fa patent la necessitat de més civisme i educació ambiental: tenim feina per davant. 

Si no podeu assistir-hi, volem recordar-vos que sempre podeu agafar la iniciativa i fer-ho pel vostre compte, els nostres cohabitants gelidencs us ho agrairan 

Lo riu és vida. Us hi esperem!

Darrera actualització: 14.03.2023 | 09:40