PROGRAMACIÓ ESCÈNICA: CONCERT COR INOVYN MARTORELL

Dissabte, 19 de juny de 2021 de 21.30 h a 23.00 h

El Cor Inovyn de Martorell és un cor de veus greus, en l’actualitat format per 24 veus i composta per alguns treballadors actuals i ex treballadors de l’empresa i amics que s’hi han anat afegint. 

"El Cor de Cambra del Cor Inovyn de Martorell és una iniciativa sorgida des del Cor Inovyn de Martorell per tal de continuar amb la activitat Coral aturada arrel de la Covil-19. Amb aquest petit grup només format per cinc cantaires podem garantir escrupolosament totes les directrius sanitàries i continuar l'activitat del cant coral des del punt de vista de la interpretació i de la creació de nous repertoris.

El Cor Inovyn de Martorell és un cor de veus greus, en l’actualitat format per 24 veus i composta per alguns treballadors actuals i ex treballadors de l’empresa i amics que s’hi han anat afegint. primer concert ofert pel Cor (abans Cor Solvay) va ser l’any 2001

Figuren en el repertori del Cor, a més d'obres corals de polifonia clàssica i profana, cançons populars, espirituals negres i obres originals d'autors contemporanis.

L’octubre del 2007 va agafar la direcció Carles Farràs 

L'objectiu del Cor és la divulgació dels valors artístics, culturals i humans del cant coral."

INSCRIPCIÓ: enllaç

Recorda que a tots els actes cal extremar les precaucions i seguir les mesures de seguretat com:

  • Higiene de mans freqüent

  • Distància de seguretat d'1,5 metres

  • Ús obligat de mascareta

Quin cost té:

Gratuït - Amb reserva prèvia d’entrades a www.gelida.cat

Adreça:

El Casal (Saló Espectacles Unió Casal Gelidenc)

Darrera actualització: 14.06.2021 | 09:57