PROGRAMACIÓ ESCÈNICA: Amics

Dissabte, 15 de maig de 2021 de 18.00 h a 19.00 h

L’espectacle creat des de l’amor a la música i la paraula pretén acostar certes poesies i cançons a tot tipus de generacions.

Es tracta d’un viatge a través de l’amistat de dos artistes. Cantant i actor, actor i cantant, es troben navegant  per un riu d’humor, música i text. Acompanyats per Joan Salvat Papasseït, Joaquín Sabina, Maria Mercè Marçal, Blaumut, Mario Benedetti, Tracy Chapman, Ramon Llull, Whitney Houston, Miquel Martí i Pol, Elton John, Rocío Jurado, Jaume Gil de Biedma, Lluís Llach, Raffaella Carrà, Federico García Lorca... i més amistats diverses.

Adolescents, mil.lennials, els de la generació Naranjito i els que van créixer amb els Beatles i la Marisol reviuran de nou poemes coneguts. S’emocionaran amb aquella cançó que perdura en la memòria. Descobriran nous versos i compassos. I gaudiran, en definitiva, d’un espectacle que combina solemnitat i una bona dosi de sentit de l’humor.

Aquest espectacle neix de les ganes de trobar-se. D’abraçar-se. Neix de la necessitat de sentir a prop aquelles persones que en algun moment de la vida vam decidir estimar. Persones que, sense tenir un vincle de sang, s’han tornat indispensables en el nostre dia a dia. Éssers que són refugi, consell, disbauxa, reflexió i pau. En definitiva aquella colla de gent que ens fa sentir bé: els amics.

 

Fitxa artística:

Intèrprets: 

-Carla Barroso, cantant i música

-Dafnis Balduz, actor

 

Producció:

-Apunta teatre

 

Recorda que a tots els actes cal extremar les precaucions i seguir les mesures de seguretat com:

  • Higiene de mans freqüent

  • Distància de seguretat d'1,5 metres

  • Ús obligat de mascareta

Quin cost té:

8€ anticipada /10€ taquilla

Adreça:

Sala Actes Centre Cultural

Darrera actualització: 06.05.2021 | 09:20