Excursió a "Les Flandes" ( Els Casots) - CEG

Dissabte, 22 de de gener de 2022 de 07.50 h a 14.00 h

Sortida a Les Flandes dels Casots, ubicat al terme de Subirats, a tocar del Castell de Subirats. 

Emprendrem la marxa a les vuit en punt, des de la plaça de la Vila , pel camí del Mig , direcció La Valenciana. Un cop  allà , ens endinsarem en les espectaculars vinyes del Torelló , per arribar fins a Casablanca. Continuarem camí , cap a Torre Ramona , passant per la Confraria del Cava , i arribant fins la Torrota d´en Pasteres , un torre de vigilància , situada als peus del castell de Subirats ,on ens arribarem per esmorzar en el mirador natural del castell. Un cop esmorzats , reprendrem la marxa , per baixar del castell, en direcció a Les Flandes , un lloc conformat per uns estrets pasadissos naturals entre parets de pedra imponents, cobertes de vegetació a banda i banda, del estret corriol , lloc espectacular i amb un encant captivador, fins i tot màgic. Un cop visitat aquest bonic indret , continuarem la ruta per les vinyes de Can Llopart que donen nom a aquest indret de Les Flandes , a tocar del Mirador de les Caves. Continuarem fins arribar a l´avenc de l´Ordal, on hi treurem cap . Seguirem , a continuació ,cap a Martivell ,i des d´aquí , i de nou pel camí del Mig , arribarem a Gelida. 

Una excursió de 22 quilómetres aprox , per gaudir de paratges del nostre entorn penedesenc , totalment espectaculars e inèdits per molts de nosaltres.

Si us voleu inscriure a aquesta caminada , si us plau , ens envieu un e-mail amb les vostres dades : nom , cognoms , DNI , num de llicència FEEC ( si en teniu.. ) , i un telèfon de contacte , a aquesta mateixa adreça electrònica del club: clubexcursionistagelida@gmail.com. Si es dóna el cas que no tingueu l'assegurança federativa , haureu de fer un ingrés al nostre compte bancari:  ES69-2100-0162-2002-0043-1443 ,   dels 5€ de la corresponent assegurança temporal obligatòria ,indicant en el concepte : "Excursió "Les Flandes" + "el vostre nom" , i a continuació ens envieu un e-mail a la mateixa adreça de correu, indicant-nos : Noms i Cognoms , DNI ´s , i dates de neixement de les persones a assegurar.

La data lìmit per fer pagament i/o inscripció serà el dijous 20 de gener, a les 20:00h.

En aquesta sortida es respectaran les normes, mesures i protocols COVID indicats per la FEEC , axí com el consentiment signat d´autoresponsabilitat conforme no s´han tingut símptomes de malestar en les últimes 48 hores.

Recordeu que en aquesta sortida , NO disposarem de servei de bar per esmorzar , de manera que cadascú ha de portar el seu esmorzar.

Recordeu igualment, que heu de portar roba i un calçat adequat per caminar , així com aigua per beure...

Quin cost té:

socis FEEC/CEG 0€ , NO socis FEEC/CEG 5€.

Adreça:

Lloc de treobada: plaça de la Vila

Darrera actualització: 17.01.2022 | 09:32