Caminada Gelida - Sitges 2022

Dissabte, 26 de novembre de 2022 de 06.30 h a 18.30 h

Clàssica caminada Gelida-Sitges, una caminada d'uns 36 quilòmetres que des de Gelida pel camí del Mig fins al barri del Puig i La Valenciana, camí de Vallbardina, torrent de Can Garró, torrent de can Parellada i Olesa de Bonesvalls, on esmorzarem al bar del centre. Una vegada, renovades les energies, continuarem la caminada, passant per l'avenc de l'Ordal, l'observatori astronòmic del Garraf, el centre sensitiu de Can Grau, per endinsar-nos en el Parc Natural del Garraf i finalment arribar a la vila costera de Sitges, on ens farem la ja típica foto a les escalinates de l'església, al costat del mar.
A Sitges dinarem, i un cop dinats, ens disposaríem a tornar a Gelida, o en els taxis que posarem a disposició vostra o bé el que vulgui, ho pot fer per compte propi. Sí que us demanaríem, si us plau, que a l'hora de fer la inscripció, ens indiqueu si tornareu amb nosaltres amb taxis, o no, per tal de demanar, prèviament, els taxis que ens calguin.

  • Dia, hora i lloc de trobada: dissabte 26 de novembre, 6.30 h, plaça de la Vila.
  • Quilòmetres: 36 km (aprox.), 8,5 hores (aprox.).
  • Hora d'arribada a Gelida: 18.30 h (aprox.).
  • Preu assegurança temporal obligatòria: federats FEEC 0 €, NO federats FEEC 5 €.
  • Preu taxis de tornada: 10 € SOCIS CEG, 15 € NO SOCIS CEG
  • Data límit inscripció: dijous 24 de novembre

Per formalitzar la vostra inscripció, heu de fer un ingrés al nostre compte bancari: ES69-2100-0162-2002-0043-1443, amb l'import de l'assegurança (Si no en teniu) i del taxi de tornada (... si en feu ús) , indicant en el concepte: "Gelida-Sitges" i el vostre nom...", a continuació: ens envieu un email a clubexcursionistagelida@gmail.com, indicant-nos: noms, cognoms, DNI, data de naixement, número de llicència FEEC (si en teniu), número de telèfon, i si voleu tornar amb taxi amb nosaltres o no, si us plau de la persona o persones que s'ha fet l'ingrés, igualment ens haureu d'indicar, si en fareu ús tant del bar per esmorzar a Olesa de Bonesvalls, com del restaurant on dinarem a Sitges, i tot seguit, nosaltres, us enviarem un email de confirmació del pagament i de la vostra inscripció. La data límit per fer l'ingrés i la inscripció serà dijous 24 de novembre.

Recordeu que heu de portar roba i calçat adequat, així com una llanterna, frontal de llum, etc., atès que els primers quilòmetres els farem de nit, beguda i alguna cosa per menjar, si voleu ... , ja que disposarem de servei de bar tant per esmorzar com per dinar.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 10:32