Caminada diürna a Monserrat - CEG

Dissabte, 30 de d’abril de 2022 de 07.00 h a 15.00 h

Ja tenim el mes d´abril aquí, i el proper dissabte dia 30, farem la nostra clàssica caminada diürna a Montserrat .

Aquest dissabte dia 30 d´abril , ens trobarem a la plaça de la Vila a les 6:50h , per sortir a les 7.00h en punt direcció Sant Salvador de la Calçada , Can Bargalló , el Pí Gros i arribar a Sant Esteve Sesrovires ,on farem una aturada a menjar i beure una mica , a la granja- cafeteria "Mora". Continuarem camí sortint de Sant Esteve , per Ca N´Amat en direcció a Esparraguera , un cop a Esparraguera, farem una aturadeta curta de 5min per beure i refrescar-nos una mica. Un cop sortim de la població , virarem en direcció a la serra de Can Rubió , i la de Can Rogent , per arribar a Collbató , on farem un petit piscolabis al bar "Muntanya" com tenim costum de fer tots els anys , no us perdeu la tapa de pop a la gallega..........Un cop amb forçes renovades , encararem la pujada final a Montserrat , pel camí de les Bateries o dels Francesos , on a mida que vas ascendint per la cornisa del massís de Montserrat , es gaudeixen de unes panorámiques espectaculars de Collbató , Esparraguera , i bona part del Baix Llobregat, Anoia , Barcelonés, Alt Penedès.... i de la mateixa muntanya de Montserrat. 

Un cop a dalt del camí de Sant Miquel , ens aproparem a la basílica de la Mare de Déu de Montserrat , on qui vulgui podrà "visitar" la "Moreneta" , comprar coca , mel i mató , formatge , etc... en les diferents paradetes que hi ha a la avinguda i també disposarem de temps per dinar , abans no ens vinguin a buscar els "taxis" que tindreu , aquells que ens ho sol.liciteu , per retornar a Gelida cap allà les 16:30h de la tarda.

En definitiva , una magnífica excursió plena d´encant, a un dels nostres tresors naturals i paisatgístics més valuosos de Catalunya. Te la perdràs.....!!??

 

- Dia ,hora ,lloc : dissabte 30 d´abril , 6:50h , plaça de la Vila .

- Distància , temps caminada ( aturades incloses ) : 28,5 kms ( aprox ) , 8 hores ( aprox).

- Hora recollida "taxis" a Montserrat : 16:30h ( aprox).

- Preu "taxis" ( opcional ) : 10€ ( Socis CEG ) , 15€ ( NO Socis CEG ).

- Preu assegurança obligatoria temporal : 5€ ( NO federats FEEC ).

- Data límit inscripció : dijous, 28 d´abril .

 

 Per formalitzar la vostra inscripció , teniu que fer un ingrés a la nostra cta bancaria : ES69-2100-0162-2002-0043-1443 , amb l´ import de l´assegurança ( ..si no en teniu ) , i del taxi de tornada ( ...si en feu ús ) , indicant en el concepte : " Diürna Montserrat i el vostre nom...", a continuació : ens envieu un email a clubexcursionistagelida@gmail.com , indicant-nos : noms ,cognoms , DNI , número llicència FEEC ( si en teniu ) ,data de naixement si NO disposeu de llicència FEEC assegurança similar, número de telèfon ,email, i si voleu tornar amb taxi amb nosaltres o no , si us plau de la persona o persones que s´ha fet l´ingrés . Tot seguit, nosaltres , us enviarem un email de confirmació del pagament i de la vostra inscripció . La data límit per fer l, ingrés i l´inscripció serà dijous 28 d´abril , a les 20:00h.

Recordeu que teniu que portar roba i calçat adequat , així com una llanterna , beguda i quelcom d menjar , si voleu ... , donat que disposarem de servei de bar tant per esmozar com per dinar.

Darrera actualització: 25.04.2022 | 09:05