Bases i concursos

 • ccccc 6 d'agost de 2018 Bases concurs d'Instagram de Festa Major 2018

  Per participar-hi, publica una fotografia o un vídeo a través de la xarxa social Instagram tenint el perfil públic del 16 al 22 d'agost; per a fer-ho caldrà que l’etiquetis amb els hashtags #fmgelida18 o #gelidaestadefesta i que segueixis el perfil @festesdegelida.

 • 17 d'abril de 2018 Bases del concurs per al disseny de la portada del programa de Festa Major 2018

  La regidoria de Cultura convoca el concurs per al disseny de la portada del Programa. Pot participar qualsevol artista, dissenyador/a o persona que hi estigui interessada i es valorarà l'originalitat de l'obra.

  El TERMINI d’admissió de les propostes serà del dia 23 d’abril a l’1 de juny de 2018 (ambdós inclosos).

 • 17 d'abril de 2018 Bases per a la presentació d'escrits per al programa de Festa Major 2018

  El Programa de Festa Major és una publicació amb una llarga trajectòria a Gelida, i per això molt arrelada a la tradició del nostre municipi, que a banda de servir de plataforma per anunciar, compartir i celebrar la Festa Major, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any gràcies a la valuosa aportació, en forma d’escrits, de particulars i entitats vinculades al poble. 

  El TERMINI per presentar els escrits és el divendres 4 de juny . No es garanteix la inclusió dels escrits, imatges o modificacions lliurats més enllà d’aquesta data.

 • 7 de maig de 2018 Bases reguladores per la selecció del personal temporal per a les activitats d’estiu organitzades pel Patronat Municipal d’Esports de Gelida
 • 25 d'abril de 2018 Carta publicitat per al programa de Festa Major 2018

  Un any més posem en marxa l’engranatge d’edició del nostrat Programa de Festa Major. Oferim la possibilitat de tenir un espai publicitari en aquest Programa de Festa Major de Gelida 2018 i destacar-vos que enguany volem destinar un esforç especial en potenciar l’apartat de la publicitat, perquè, sens dubte, els comerciants sou un element clau en la dinamització del municipi i volem que això també quedi reflectit en aquest Programa.

Darrera actualització: 17.04.2018 | 11:19
Darrera actualització: 17.04.2018 | 11:19