Aquest Nadal torna la iniciativa "Una nit màgica"

Dimarts, 12 de desembre de 2023 a les 00:00

Aquest Nadal tornem amb una nova edició de la Nit Màgica, on volem portar la màgia dels Reis a tots els infants de Gelida.

La nit dels Reis Mags és una nit molt especial per a tots els infants, i amb aquesta iniciativa volem que en sigui encara més: una nit màgica, adreçada als més menuts de la família, però també a totes les famílies que en gaudiu amb els i les vostres fills i filles. Per això, un dels tres Reis Mags vindrà fins a casa vostra per portar la màgia de la nit.

Les indicacions per poder gaudir de la Nit màgica són:

  • Us heu d'insctrure mitjançant la sol·licitud que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament (www.gelida.cat) o bé a l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.
  • En el full d’inscripció, a més de les vostres dades i les del o dels infants, haureu d’indicar on deixareu el regal perquè els trobi el Rei.
  • L’edat dels infants per poder participar en la Nit Màgica és dels 2 als 9 anys.
  • La Nit de Reis es repartiran els regals entre les 21.00 i les 00.00 h, aproximadament. Respecte a aquest horari, no podem preveure amb exactitud l’hora en què rebreu la visita del Rei Mag i per això volem demanar-vos que procureu estar a casa durant aquest període. Rebreu una trucada 5 minuts abans de l’arribada del rei a casa vostra, i llavors li haureu de recordar on trobarà el regal.

Important! El termini d’inscripció finalitza el dia 31 de desembre.

INSCRIPCIONS NIT MÀGICA:

Cal inscriure's abans del 30 de desembre telematicament o bé a l'OAC de l'Ajuntament.

Formulari d'inscripció

Per qualsevol altra qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: gelida.cultura@diba.cat o trucant al 93 779 22 15 (CIC).

Darrera actualització: 12.12.2023 | 14:56