L'Ajuntament convoca ajuts per a activitats esportives del municipi

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 00:00

Del 17 al 30 de setembre les famílies de Gelida poden sol·licitar els ajuts econòmics en forma de beca que ha aprovat l’Ajuntament de Gelida per a les activitats esportives del Patronat Municipal d'Esports i per a les activitats esportives dels clubs esportius de Gelida.

Aquesta convocatòria d'ajuts té per objectiu apropar i facilitar l'accés a les activitats esportives extraescolars que s'ofereixen en l'àmbit municipal a tots els infants i joves que hi viuen i que, per motius socioeconòmics, tenen més dificultats d'accedir-hi. A més, enguany per primera vegada, no només es destinaran ajudes per les activitats esportives del Patronat sinó que també es donaran ajudes per a les activitats esportives dels clubs. Activitats que es realitzaran al llarg del curs 2021-2022.

On i quan s’han de presentar les sol·licituds?

Per a poder-hi optar s'ha d'omplir una sol·licitud (adjunta) i retornar a l'Ajuntament degudament emplenades i amb la documentació corresponent del 17 al 30 DE SETEMBRE (No s'acceptaran sol·licituds passades aquestes dates), al Departament de Serveis Socials (de 10 a 13 hores) i posteriorment s’entraran per registre a l’OAC (CAL DEMANAR CITA PRÈVIA).

D'acord amb la valoració de la situació econòmica i de la realitat social de l'infant-jove/família (utilitzant barems socioeconòmics) es defineix el percentatge de beca econòmica que s'atorgarà.

Una doble convocatòria d'ajuts per a:

  • Ajuts per activitats extraescolars del Patronat d'Esports.
  • Ajuts per activitats esportives dels Clubs Esportius de Gelida (per a persones fins a 18 anys), és el primer any que surt aquest ajut. 
Darrera actualització: 14.09.2021 | 10:02