Es presenta el programa i els actes d’una nova Festa Major 2021 marcada per les restriccions

Dissabte, 31 de juliol de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Gelida presentava el Programa de la Festa Major de Gelida 2021 i una programació marcada per les restriccions i efectes de la Covid19.

El passat 30 de juliol, a la Pista Jardí de la UCG, es presentava el Programa de la Festa Major de Gelida 2021 i es donaven a conèixer els actes programats per a celebrar les festes, que seran del 19 al 24 d'agost, novament marcades per les restriccions i mesures per fer front a la Covid19.

L'acte es va iniciar amb la intervenció de la regidora de Cultura, Montserrat Rovira, que va posar en relleu l'important valor que té el Programa de la Festa Major, un element únic i de gran qualitat que des de l’any 1927 enceta la prèvia de les festes gelidenques, i que enguany, torna mantenint la seva essència amb tota la participació amb els escrits dels col·laboradors i les entitats, així com, tots els comerços i empreses que hi col·laboren per poder-lo dur a terme. La regidora va aprofitar l’acte per agrair a tothom que ho ha fet possible, així com es va donar a conèixer la portada i cartell de les festes, dissenyat per la jove Daniela Salazar.

Seguidament, Montserrat Julià, en representació del Consell de Redacció del Programa de la Festa Major, va explicar la tasca d’aquest òrgan i del recull de premsa a càrrec de l’Emissora Municipal de Ràdio Gelida.

Posteriorment va ser el torn de la Comissió de Festes, representada per Mariona Autón, va explicar la programació d'actes d'aquesta Festa Major, novament adaptada a les restriccions i mesures actuals per fer front a la Covid19. Podeu consultar la programació a PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2021.

Finalment, l’Alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop, ha anunciat els pregoners d'enguany, que seran els directors i directores de Ràdio Gelida.

Per acabar l'acte s'ha fet un homenatge per part de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i el Consell de Redacció a Joana Colomé, una de les col·laboradores més actives del Programa de Festa Major i que més anys fa que hi escriu.

Les inscripcions a les activitats s'iniciaran el proper dilluns 2 d'agost i es podran fer a l'enllaç INSCRIPCIONS FESTA MAJOR 2021. Estaran actives fins a esgotar aforament o fins un dia abans de l'acte.

Darrera actualització: 31.07.2021 | 08:56