Actualització: Convocatòria places de monitors/es i director/a Activitats Estiu 2021

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 14:00

Oberta la convocatòria per a la contractació del personal laboral temporal que ha de dur a terme les tasques de monitoratge, dinamització i direcció, de les activitats d'estiu que organitza l'Ajuntament de Gelida.

Actualització 17/06/2021: Acta tribunal qualificador per a la selecció de personal per a les activitats d'estiu del Patronat d'Esports

___________________________________________________________________________________________________________________

Actualització 03/06/2021: Decret llistat d'admesos i exclosos definitiu per a la selecció del monitors de l'Estiuviu

___________________________________________________________________________________________________________________

El Patronat Municipal d’Esports de Gelida promou cada any la realització d’activitats d’estiu emmarcades en l’anomenat “Estiuviu”, i mitjançant aquest programa es pretén fomentar la selecció de diverses persones del municipi, en situació d’atur i integrades en un col·lectiu, el de joves, amb especials dificultats d’inserció laboral. Aquestes bases regularan la contractació de les places, en règim de personal laboral temporal, que ha de formar part del monitoratge de l’ “Estiuviu”.

La selecció del personal necessari per dur a terme el monitoratge (Director i monitors) de les activitats es durà a terme mitjançant concurs, de conformitat amb els barems que fixen aquestes bases.

Les places ofertades són:

  • 1 plaça de Director/a
  • Un nombre de places de monitors/es de lleure, monitors/es esportius i dinamitzadors/es que vindrà determinat pel nombre d’inscrits a l’Estiu Viu i les necessitats del servei.

El termini per presentar les sol·licituds és del 05 al 25 de maig.

Consulta les bases a l'e-tauler: enllaç

La presentació de la documentació cal fer-la per INSTÀNCIA GENÈRICA

Darrera actualització: 17.06.2021 | 16:50