La construcció de la nova Escola Montcau de Gelida continua avançant

Dimarts, 21 de febrer de 2023

La construcció de la nova Escola Montcau de Gelida continua avançant i aquesta setmana s’ha publicat  la licitació la redacció del projecte per a la seva construcció.

La Generalitat de Catalunya ha fet públic l'anunci de licitació per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció de les obres de la nova construcció de la nova Escola Montcau de Gelida. Les empreses i arquitectes interessats poden presentar les seves ofertes fins al pròxim 15 de març.

La contractació inclou la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior Direcció de les obres de la nova construcció de l'Escola Montcau de Gelida amb 2 línies per curs en un total de 686.268,34 euros. El termini d'execució del contracte s'estipula en un màxim de 10 mesos.

Donat l’elevat cost del projecte i la posterior direcció de l’obra, la licitació  ha hagut de fer-se publicant-lo a nivell europeu, en el  Diari Oficial de la Unió Europea.

Aquesta tramitació significa un pas més cap a la construcció de la nova escola, i un cop adjudicada la redacció del projecte a l'empresa guanyadora de la licitació, iniciaran els passos per a l'estudi, planificació i disseny del nou centre educatiu d’acord amb el que es va determinar al procés participatiu.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 14:04