Tasques de manteniment a la xarxa de recollida d'aigues de la plaça de la Vila

Dimarts, 12 de març de 2024

Aquesta setmana la Brigada Municipal executa tasques de manteniment urgents que tenen com a objectiu desembussar i netejar les canals que conformen la xarxa de recollida d’aigües pluvials de la plaça de la Vila i els conductes adjacents.

L’obturació d’aquests canals, generada per no haver-hi actuat durant molt temps, provoca que amb les pluges es produeixin inundacions a la plaça i filtracions de gran importància al pàrquing municipal. Tot i les feines fetes ahir, l’estat actual dels tubs de desguàs que passen pel sostre de l’aparcament és molt deficient i caldrà buscar noves mesures per evitar noves filtracions.

Aquesta actuació, per la seva necessitat, queda emmarcada dins de les accions permeses pel Pla Especial de Sequera, on es permet la neteja amb l'objectiu de prevenir danys majors i garantir la seguretat i salubritat pública.

Des de l'Ajuntament, continuarem treballant incansablement per mitigar els efectes de la sequera i promoure l'ús responsable i sostenible de l'aigua. Per a més informació sobre les mesures de restricció d'aigua i consells sobre com estalviar aigua a www.gelida.cat.

 
Darrera actualització: 12.03.2024 | 14:49