Reunió de l'Alcalde i la regidora amb el Conseller MARAGALL

Dijous, 2 d'octubre de 2008 a les 00:00
Lluís Valls i Pepa Huerta li plantegen al Conseller les necessitats immediates i les opcions de futur de l'educació a Gelida

El passat 29 de setembre de 2008 el Conseller d´Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, va rebre l´Alcalde Lluís Valls, i la Regidora d´Educació i Cultura, Pepa Huerta, per parlar dels principals temes d´aquesta àrea en què s´està treballant des de l´Ajuntament de Gelida.

Començant pels més petits, es va posar sobre la taula la possibilitat de construcció d´una nova llar d´infants, que donaria cabuda al creixent nombre d´infants que hi ha al municipi. També es va parlar de l´ampliació del Montcauet que es durà a terme en els propers tres mesos.

Pel que fa a primària, d´entre les diferents qüestions plantejades, es va reclamar l´agilització dels tràmits que la Generalitat ha de solucionar per a dur a terme la necessària ampliació del CEIP Les Fonts. Es van tractar també les obres de manteniment del CEIP Montcau i les inversions que l´escola requereix.

L´ampliació de l´institut de secundària, l´IES Gelida, i la recent posada en marxa de l´Escola Música com a servei municipal van ser d´altres temes que es van parlar amb el Conseller Maragall durant la reunió.

L´alcalde de Gelida i la regidora d´educació destaquen la bona receptivitat que van tenir per part del Conseller i tenen el convenciment que les respostes als temes plantejats, ja siguin pressupostaris o de gestió, seran ràpides i positives per part del Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00