Procés de participació per a joves: COM VULL QUE SIGUI EL CASAL DE JOVES?

Dimecres, 27 de d’octubre de 2021 a les 00:00

La regidoria de Joventut fa una crida a tots els i les joves de Gelida a participar en el procés.

Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Gelida i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona hem iniciat un procés participatiu pels adolescents i joves del poble, amb l'objectiu de definir com voleu que sigui el casal de joves del municipi.

Durant aquest procés s'han utilitzat diferents canals participatius per escoltar la veu del nostre col·lectiu jove i recollir les opinions i propostes sobre com ha de ser l'equipament juvenil.

S'han fet dinàmiques participatives amb els nois i noies de 4t d'ESO de l'Institut Gelida i entrevistes a persones relacionades amb la regidoria (com professionals i dirigents d'entitats) i finalment hem elaborat un qüestionari per saber quines propostes teniu sobre el casal de joves.

L'enquesta és oberta a tots les i els joves del municipi entre els 12 i els 26 anys i podeu respondre telemàticament a través https://forms.office.com/r/fNAfVxUR6D fins al dia 14 de novembre de 2021.

Poden respondre aquest qüestionari entre 5-10 minuts, i així, contribuir a fer de l'espai un lloc de referència pels joves del municipi.

Darrera actualització: 27.10.2021 | 12:47