Presentació de recursos sobre els TREC per als estudiants de 1r de batxillerat de Gelida

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 00:00

Per novè any consecutiu el dilluns 19 d’abril s’ha fet una presentació al Centre Cultural adreçada als alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut Gelida, que aquest curs han d’iniciar el treball de recerca (TREC).

L’objectiu és donar a conèixer les possibilitats d’investigació disponibles, tant des de la Biblioteca Jaume Vila I Pascual com des de l’Arxiu Municipal.

La directora de la Biblioteca, ha explicat com ha de ser un treball de recerca, els recursos disponibles per a la recerca d’informació i es van mostrar alguns dels treballs que s’han fet en edicions anteriors del premi TREC Gelida. Seguidament, la responsable del servei d’Arxiu, Judit Pujol, va explicar als alumnes assistents què poden trobar a l’Arxiu sobre diferents àrees temàtiques.

El treball de recerca és obligatori per als alumnes de segon de Batxillerat i per aquest motiu la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual incentiven que es realitzin treballs de temàtica local sobre Gelida amb el premi “TREC Gelida” al millor treball de recerca d’àmbit local. Aquest premi està dotat econòmicament amb 400 € i aquest any, com a novetat, des de l’Ajuntament s’ofereix un suport addicional als alumnes que vulguin aprofundir en temàtica gelidenca.

Darrera actualització: 20.04.2021 | 08:54