Ple Ordinari 20 de juliol de 2021

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 00:00

El proper dimarts 20 DE JULIOL, a les 20h, hi haurà ple ordinari presencial a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Gelida.

A) Part resolutiva

1. Lectura i aprovació de les actes 04/21 de 16 de març, 05/21 de 31 de març i 06/21 de 25 de maig
2. Aprovació del compte general 2020
3. Aprovació de la rectificació de l'inventari municipal de bens a 31 de desembre de 2020
4. Aprovació de les xifres INE per a l'any 2021
5. Aprovació de les festes locals per a l'any 2022
6. Cessió gratuïta d'un terreny a la Generalitat de Catalunya per la construcció d'un nou parc de bombers
7. Moció d'ERC, Gelida per la República-Primàries, Gelida en Comú i la CUP sobre les armes nuclears i de suport al Tractat sobre la prohibició de les armes nuclears
8. Moció d'ERC, Gelida per la República-Primàries i Gelida en Comú per donar cobertura als danys provocats pel míldiu
9. Moció del PSC, ERC, Gelida per la República-Primàries i Gelida en Comú per declarar el municipi de Gelida com una zona de llibertat per les persones LGTBIQ
10. Moció que presenta el grup municipal de la CUP de rebuig als projectes de centrals eòliques i fotovoltaiques previstos al Penedès

B) Part de control

11. Dació de compte dels decrets aprovats des del darrer Ple
12. Informacions d’Alcaldia
13. Mocions
14. Precs i preguntes

Participació ciutadana al Ple

Tot i reprendre la presencialitat a la Sala de Plens Municipal, per les Mesures Covid-19, no podrà haver-hi públic presencialment durant la sessió. Així i tot, en el torn de precs i preguntes es podrà accedir individualment i fer la pregunta als regidors i regidores del consistori en format presencial. 
 

D'altra banda, també s'habilita l'opció de fer preguntes per correu electrònic a gelida@diba.cat, fins a les 20 h del 20 de juliol.

L'Ajuntament de Gelida obra els plenaris a la participació ciutadana en línia a causa de la impossibilitat de poder tenir públic davant la situació provocada per la COVID-19. Tothom que ho desitgi podrà, mitjançant el correu electrònic gelida@diba.cat, adreçar al Ple precs o preguntes. A la part final de la sessió, les preguntes rebudes seran formulades per l'Alcaldessa als seus destinataris (alcaldessa i regidors de l'equip de govern o dels grups de l'oposició) i aquests les respondran.

  • Els missatges s'hauran de fer arribar abans de les 20.00 h del dimarts 20 de juliol de 2021, tots aquells que arribin més tard d'aquesta hora no es seran llegits en el si del ple.
  • En el cos del missatge caldrà indicar els noms i cognoms i DNI de la persona que fa la pregunta.
  • Així com indicar si vol que s'identifiqui el seu nom en el transcurs del ple, en el moment de formular el prec i/o pregunta.
  • El missatge haurà d'estar dirigit amb respecte cap als membres del ple.

Qualsevol missatge que no segueixi aquesta normativa serà descartat.

El podràs seguir en directe per Ràdio Gelida (107.6 FM) o www.radiogelida.cat, Gelida TV i al Canal Youtube de l'Ajuntament de Gelida.

Darrera actualització: 16.07.2021 | 12:17