L'Ajuntament engega la campanya comercial per a aquestes festes

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

L'Ajuntament impulsa del 15 de desembre al 5 de gener una nova edició d'aquesta campanya de promoció del comerç local amb l'objectiu de seguir revitalitzant i dinamitzant l'activitat comercial al municipi durant l'època nadalenca.

Des de la regidoria de Comerç es posa en marxa la campanya de Nadal en suport al comerç local, per fomentar la compra als comerços i serveis del municipi, una campanya que vol promoure el comerç local i incentivar la compra a Gelida.

Com la passada edició, però aquest any amb novetats, la campanya es dirigeix directament a les consumidores i consumidors perquè apostin per fer les seves compres a Gelida, ajudant així al teixit comercial del municipi a estar ben viu i a seguir sent l'eix vertebrador del poble. En un comerç que ofereix una gran varietat de productes i serveis i transmetent el missatge que a Gelida es pot trobar tot allò que es necessita.

Aquesta campanya torna a tenir dues grans accions. Per una banda, amb el lema Regala Gelida s’organitza el sorteig d'una gran Panera de Nadal, valorada en més de 2000 euros, es repartirà entre 3 persones guanyadores, és a dir, hi haurà un primer premi, un segon premi i un tercer premi. L'objectiu és fomentar el consum a tots els establiments que hi han volgut participar. Els consumidors hauran de segellar una butlleta en 5 establiments diferents, que hi col·laboren amb un producte en la panera o un tiquet per poder entrar en el sorteig. El període de la campanya és del 15 de desembre al 5 de gener. El sorteig es farà al vespre del mateix dia 5 de gener, coincidint amb la nit de reis.

La segona acció que s'ha impulsat, i novetat d'enguany, és la iniciativa “Compra a Gelida i fes Nadal!" en què s‘ofereixen diferents tallers de decoracions nadalenques per a infants de 3 a 12 anys, que estaran actius durant l'horari comercial per ajudar a les famílies perquè puguin comprar als establiments de Gelida aquestes festes d'una manera còmoda i al mateix moment els infants gaudeixin d'una activitat nadalenca. Per poder gaudir d'aquests tallers, s'hauran de presentar dos tiquets de compra de diferents establiments de Gelida que s'hagin realitzat a partir del dilluns 19 de desembre.

El llistat per a consultar els establiments que participen de la campanya i on es pot aconseguir els segells per participar en el sorteig de la panera els podeu trobar a la web municipal, www.gelida.cat.

El consum de proximitat dona vida al nostre poble, aquest any Regala Gelida i fes Nadal!

Darrera actualització: 16.12.2022 | 12:58