L'Ajuntament elabora un estudi dels 1202 arbres del municipi

Dijous, 2 d'octubre de 2008 a les 00:00
Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de poda dels diferents tipus d'arbrat gelidenc.

La Regidoria de Serveis Municipals de l´Ajuntament de Gelida va encarregar un estudi complet de l´arbrat gelidenc a l´empresa responsable de la jardineria de carrers i parcs. L´objectiu era conèixer, classificar i poder fer un seguiment exhaustiu de tots els arbres que poblen els diferents espais del municipi.

L´inventari complet de l´arbrat viari i de parcs de Gelida permetrà gestionar de millor manera aquest patrimoni vegetal en termes econòmics, de qualitat, efectivitat i seguretat.

L´estudi s´ha realitzat durant els mesos d´agost i setembre per un equip tècnic que ha aprofitat la informació i l´experiència adquirida en els últims anys en què l´empresa ha estat la responsable de la poda de l´arbrat gelidenc. En el document es recull una classificació que inclou la situació dins el municipi, l´espècie vegetal de què es tracta i el tipus de manteniment de poda que requereix i la freqüència amb què es necessita realitzar la poda, sigui anual o bianual.

Aquesta mateixa setmana s´han iniciat ja els treballs de poda de part dels 1202 arbres amb què compta Gelida. Les tasques tindran una durada aproximada d´un mes i permetran mantenir al millor nivell la vitalitat d´aquests arbres.

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00