L’Ajuntament de Gelida inicia la pavimentació del pàrquing de les Escoles velles

Divendres, 28 de de gener de 2022 a les 00:00

Dilluns 31 de gener comencen els treballs de pavimentació del pàrquing de les Escoles Velles. A més, també se senyalitzaran les places d’aparcament.

El dilluns 31 de gener comencen els treballs de pavimentació del pàrquing de de les Escoles velles i la senyalització de les places d’aparcament. Els treballs ja estan prèviament senyalitzats i a partir de les 7 h del mateix dilluns estarà prohibit l'estacionament de vehicles a la zona.

L'actuació projectada respon a l'adequació del paviment de la zona d'aparcament que, a conseqüència de la notable afluència de vehicles i el tipus de paviment actual, en dies de pluja es produeixen tolls d'aigua i abundància de fang que fan la zona intransitable i de difícil accés.

Els treballs consistiran en la formació de xarxa de recollida d’aigües pluvials, pavimentació de tota la superfície de l’aparcament, plantació d’arbrat i senyalització de les places d’aparcament amb pintura viaria.

La previsió de durada de les obres és d’unes 3-4 setmanes, i mentre durin aquestes no es podrà utilitzar l’aparcament. A banda, en moments puntuals, també hi podrà haver afectacions en el trànsit del carrer Sant Lluís.

Darrera actualització: 28.01.2022 | 18:36