L'Ajuntament de Gelida es reuneix novament amb Salut per seguir reclamant millores

Divendres, 12 de de novembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament celebra aquesta setmana una nova reunió amb Salut per reclamar la tornada total del servei al municipi i ampliar-lo amb possibles millores per al CAP Gelida

Aquesta setmana el consistori municipal ha mantingut una reunió amb la directora de la metro-sud, la directora del CatSalut i el director de zona de l'ICS per abordar els problemes del CAP Gelida arran de la pandèmia. Una reunió que era la continuïtat de totes les han anat tenint al llarg dels darrers mesos.

Durant la reunió es va reiterar el que des de l'ajuntament creuen imprescindible, la necessita que Gelida tingui un CAP en ple funcionament, com a mínim, en les mateixes condicions d’abans de la pandèmia i recuperant definitivament tots els serveis i millorar-los en tot allò que sigui possible.

Des de CatSalut s'han compromès a treballar en aquesta línia. Tot i que s'ha plantejat un problema d'espais, donada la impossibilitat d'utilitzar la segona planta de l'edifici del CAP, que en aquests moments no té les mesures de seguretat adients per poder fer atenció al públic, motiu pel qual no s'ha pogut utilitzar per atenció mèdica. S'ha pres el compromís amb salut per revertir aquesta deficiència. Arran d’aquestes reunions s'ha pogut recuperar més hores d'obertura del CAP i tornar a disposar de pediatre tres matins i un quart dia amb infermera pediàtrica.

A la reunió van assistir l'alcaldessa, Lluïsa Llop, la regidora de Salut, Marga Bertran, i, tal com es va acordar en un Ple Municipal, també van assistir la regidora del govern i representant de Primàries, Montse Rovira, i el regidor a l’oposició i representant del PSC, Lluís Valls.

La regidora de Salut ha explicat que "des de l'Ajuntament no pararem de treballar per aconseguir el CAP que totes les gelidenques i gelidencs es mereixen."

Darrera actualització: 12.11.2021 | 13:22