La Mobilitat Sostenible i els Clics les noves apostes de la Funifira a Gelida

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 00:00
  • Dimarts es va presentar la 12a edició de la Funifira, que es celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de novembre a Gelida.
  • Una Funifira marcada per una aposta clara per la promoció de la Mobilitat Sostenible, emmarcada en les noves tendències, i ambientada amb els Clics de Playmòbil que hi afegiran valor.

quest dimarts l’Ajuntament de Gelida presentava una nova edició de la Funifira a Gelida, una activitat creada per promocionar i dinamitzar el municipi, i com a taló de fons l’emblemàtic Funicular, un transport públic col·lectiu i elèctric.

Per aquest motiu enguany, i com a novetat, es presenta emmarcada en la Funifira la primera Fira de la Mobilitat Sostenible de Gelida, amb diferents expositors de vehicles elèctrics i híbrids, i altres activitats al voltant d'aquesta temàtica.

La nova Fira de la Mobilitat Sostenible té com a principal objectiu donar a conèixer les darreres novetats en matèria de mobilitat sostenible i servir d’aparador per a les diferents empreses i entitats que hi participaran.

Per altra banda, també es presentava una novetat que pot resultar d'interès a un públic molt ampli, la primera Trobada de Clics de Playmòbil de Gelida, amb inflables, tallers, mercat de clics i diorames. A més, el comerç local s’ha bolcat amb la iniciativa i tindran diorames als seus establiments, i els més petits que passegin per Gelida podran fer una petita activitat buscant-los.

En la presentació a més d’aquests dos eixos principals, també es va donar a conèixer les diferents activitats, mantenint l'espai gastronòmic com un dels llocs de referència, obert dissabte i diumenge, on es podran degustar els productes del municipi, propostes culinàries dels diferents establiments de Gelida maridats amb vins, caves i cervesa locals.

La 12a Funifira es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, els tastos, la teatralització d’època al Funi i l’exhibició de motocròs, entre altres. Propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira.

La regidora de Turisme, Anna Mititieri, va ressaltar “l’aposta per la fira de la mobilitat sostenible és el primer pas per repensar una fira que creiem que necessitava un nou impuls per donar a conèixer les virtuts del nostre entorn i tot el que podem oferir com a municipi”. A més, afegir “és la millor manera de recuperar el protagonisme del Funi a la fira, el considerem un autèntic transport sostenible creat a base d’impuls elèctric, per tant, creiem que és un fantàstic promotor i emblema per al sector de la mobilitat sostenible” .

Per altra banda, el regidor de Comerç i Promoció Econòmica, en Santi Gracian, també va voler destacar “que incloure els Clics a la Funifira és un valor afegit, vinculant la fira amb tota mena de públic, que visitarà el nostre municipi i podrà descobrir tot allò que podem oferir, una bona manera de donar a conèixer i dinamitzar el nostre comerç”.

Tota la informació al Fulletó de la Funifira 2022, a les xarxes de l'Ajuntament de Gelida o a les de Turisme de Gelida.

Darrera actualització: 31.10.2022 | 11:14