Inaugurem el Cicles de Salut, aquest novembre ens centrem en les malalties cardiovasculars

Divendres, 3 de novembre de 2023 a les 00:00

A Gelida, la salut és una prioritat, i per això us presentem un nou espai de coneixement i benestar: el Cicle de Salut de Gelida. Un programa mensual de sessions informatives, xerrades i tallers per promoure l'educació sanitària entre tots els nostres veïns i veïnes.

Comencem amb el Cor: Prevenció de les Malalties Cardiovasculars

Iniciem el cicle aquest novembre per conscienciar sobre les malalties cardiovasculars a càrrec de la Doctora Maria Mimbrero, cardiòloga clínica i experta en rehabilitació cardíaca, divulgadora de salut i autora del llibre "CAMBIA TUS HÁBITOS".

La primera trobada serà el dimecres, 8 de novembre a les 17.30 h a l'Espai Santa Llúcia del CIC, amb una xerrada sobre la prevenció de les malalties cardiovasculars a càrrec de la Dra. Mimbrero, on compartirà els seus coneixements sobre els riscos cardiovasculars i la importància d'un estil de vida actiu i saludable.

El Cicle de Salut continuarà amb una sèrie de tallers de cuina pràctica conduïts també per la Dra. Mimbrero, centrats en com incorporar hàbits alimentaris saludables en la nostra vida quotidiana:

1. Taller "Menja't el dia" - Dimecres, 15 de novembre a les 17.30 h a l'Espai Cuina del CIC

  • Aprendrem a preparar esmorzars saludables que ens donin energia i s'adapten a tots els paladars i edats.

2. Taller "Què duc al tupper?" - Dimecres, 22 de novembre a les 17.30 h a l'Espai Cuina del CIC

  • Aquesta sessió se centrarà en l'art de preparar dinars nutritius i fàcils de portar, ideals per a persones amb un estil de vida actiu.

3. Taller "Sopar llest en 20 minuts" - Dimecres, 29 de novembre a les 17.30 h a l'Espai Cuina del CIC

  •  Descobrirem com crear sopars deliciosos i nutritius en menys temps del que necessita per llegir aquest comunicat.

Totes les activitats són gratuïtes. No obstant això, la capacitat és limitada, per la qual cosa es requereix inscripció prèvia. Us animem a reservar la vostra plaça a INSCRIPCIONS CICLES SALUT

L'Ajuntament de Gelida està compromès amb la salut i el benestar dels gelidencs i gelidenques i convida a tothom a aprofitar aquesta oportunitat única per millorar la seva salut i benestar amb el suport de professionals destacats en el camp de la salut.

Darrera actualització: 03.11.2023 | 11:58